Team

Accellium is opgericht om management teams en aandeelhouders te ondersteunen vanuit een unieke combinatie van ervaring op het gebied van financiële transacties en operationele reorganisaties en verbetertrajecten. Accellium beschikt over ruime internationale ervaring op het gebied van private equity en operationele herstructureringen.

Accellium werkt nauw samen met andere gespecialiseerde adviesbureaus. Op basis van de benodigde expertise wordt het team samengesteld. De professionals van Accellium hebben talrijke buy-out transacties geleid in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het specialisme ligt met name in de waarde-ontwikkeling van de deelnemingen waarin geïnvesteerd wordt. Deze waardecreatie wordt gedreven door het versneld implementeren van operationele verbeteringen en het versterken van de commerciële strategie.

 Marcus Preijde – partner

Marcus heeft een brede internationale ervaring als management consultant, algemeen directeur en investeerder. In de afgelopen 20 jaar heeft hij leidinggevende functies vervult bij de overname en operationele en financiële herstructurering van veel uiteenlopende ondernemingen. Zo was hij was o.a. werkzaam bij Celerant Consulting, VLDV en Parcom Capital.